מרכיבים:
3 יחידות של אבוקדו בשל במידה בינונית
בלוק תמרים - 500 גר'
3 כפות אבקת קקאו איכותית
תוספת של מעט סילאן (ללא תוספת סוכר) במידת הצורך ולפי הטעם
אם מעוניינים בטעם שוקולד תפוז:
גרידה מקליפת תפוז אחד
מיץ מתפוז אחד
שבבי קקאו נא / שברי אגוזי מלך
אופן ההכנה:
טוחנים במעבד מזון את האבוקדואים + בלוק התמרים ואבקת הקקאו.
טועמים ואם התערובת לא מספיק מתוקה לטעמכם, ניתן להוסיף מעט סילאן לפי הטעם.
אם מעוניינים בטעם שוקולד תפוז;
מוסיפים את גרידת התפוז והמיץ (לא חייבים)
הצעת הגשה:
ניתן להגיש כמוס שוקולד בטמפרטורת החדר או להקפיא ולהגיש כגלידת שוקולד עשירה.
מגישים מנות אישיות בצלוחיות קטנות ומפזרים שבבי קקאו נא / שברי אגוזי מלך מעל.
*יכול להתאים גם כקרם עשיר לציפוי עוגה.
* פיתרון מצויין למצב שבו כל האבוקדואים מבשילים ביחד. ניתן להכין כמות גדולה להקפיא ולשלוף בעת הצורך.