טחינה בטטה



מרכיבים:

3 בטטות בינוניות

250 גר' טחינה

מיץ משני לימונים

3 שיני שום פרוסות

מלח דק ופלפל גרוס לפי הטעם

חופן עלי טימין טריים


אופן ההכנה:

שוטפים את הבטטות ומקרצפים את הקליפה.

מבשלים במים עד להתרככות

מעבירים למעבד מזון, מוסיפים את הטחינה מיץ לימון ופרוסות השום.

טוחנים עד לקבלת מרקם קטיפתי אחיד.

מעבירים לקערה בגודל מתאים, מוסיפים את המלח והפלפל ומאזנים את הטעמים.

מפרידים את עלי הטימין מוסיפים לקערה ומערבבים.

 

הצעת הגשה:

מפזרים מעט עלי טימין ופלפל גרוס מעל