תבשיל ירקות וטופו ברוטב קוקוס וכורכום

שמן הקוקוס מכיל שומן רווי צמחי ולכן הוא עמיד לחום ובטוח יותר לשימוש בחימום מכל שמן צמחי בלתי רווי. חומצות השומן של שמן הקוקס מורכבות משרשרת מולקולארית בינונית ולכן חודרות בקלות לתוך התאים ואינן שוקעות בכלי הדם.

קרא עוד
אורז צהוב מבושם בהל

תמיד טוב שיש על האש או במקרר סיר אורז, שניתן להשתמש בו כמצע טוב לתבשילים שונים.

קרא עוד
מג'דרה

שלוב בין דגנים לקטניות, מספק לגוף את כל חומצות האמינו הדרושות.

קרא עוד
שעועית ירוקה מאודה

בישול בטכניקת האידוי מאוד מהיר ופשוט, יחד עם זאת, שומר על מירב הערכים התזונתיים של הירקות.

קרא עוד
ירקות אנטי פסטי

פשוט וטעים. כדאי לאפות ללא שמן ולהוסיף רק לפני ההגשה.

קרא עוד
תבשיל כוסמת וירקות

כוסמת היא דגן מאוד מזין, בעל ערך גליקמי נמוך יחסית ואינה מכילה גלוטן.

קרא עוד
חמין צמחוני

אין כמו להתכנס סביב סיר של חמין, שיוצא אחרי לילה מהתנור, כשקר וגשום בחוץ.

קרא עוד