תבשילים


שמן הקוקוס מכיל שומן רווי צמחי ולכן הוא עמיד לחום ובטוח יותר לשימוש בחימום מכל שמן צמחי בלתי רווי. חומצות השומן של שמן הקוקס מורכבות משרשרת מולקולארית בינונית ולכן חודרות בקלות לתוך התאים ואינן שוקעות בכלי הדם.

קרא עוד

תמיד טוב שיש על האש או במקרר סיר אורז, שניתן להשתמש בו כמצע טוב לתבשילים שונים.

קרא עוד

שלוב בין דגנים לקטניות, מספק לגוף את כל חומצות האמינו הדרושות.

קרא עוד

בישול בטכניקת האידוי מאוד מהיר ופשוט, יחד עם זאת, שומר על מירב הערכים התזונתיים של הירקות.

קרא עוד

פשוט וטעים. כדאי לאפות ללא שמן ולהוסיף רק לפני ההגשה.

קרא עוד

כוסמת היא דגן מאוד מזין, בעל ערך גליקמי נמוך יחסית ואינה מכילה גלוטן.

קרא עוד

אין כמו להתכנס סביב סיר של חמין, שיוצא אחרי לילה מהתנור, כשקר וגשום בחוץ.

קרא עוד