סביצ'ה סלמון

בישול קר, תוך השרייה בלימון, זו טכניקה שמשמרת את מירב הערכים התזונתיים של הדג. אין להשתמש בדגים קפואים אלא בדגים טריים בלבד ממקור מהימן.

קרא עוד
פילה דג מאודה

מתכון גורמה, שמכינים ברגעים ספורים.

קרא עוד
נתחי דג סלמון בתנור עם עשבי תיבול

המתכון הכי פשוט להכנת דג, רק צריך להקפיד, להוציא בזמן מהתנור, שהדג לא ייתייבש!

קרא עוד
נתחי דג ברוטב אדום חריף - חריימה

לחריימה יש המון ווריציות ותמיד יוצא טעים, רק צריך להיזהר עם הרמת החריפות.

קרא עוד