סביצ'ה סלמון



רכיבים:

500 גר' (נטו) נתח סלמון טרי נקי מעצמות ועור

*לחילופין, ניתן להשתמש בנתחי דג אנטיאס / פורל / טונה


ריכיבים למישרה: 

מיץ לימון סחוט מ כ- 6 לימונים, 

כפית זרעי כוסברה

כפית פלפל אנגלי שלם

כפית פלפל ארבע העונות

3 שיני שום פרוסות

3 גבעולי טימין טרי 

3 גבעולי רוזמרין טרי

3 עלי עלי דפנה מיובשים 

3 כפות שמן זית 

מעט מלח גס לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

חותכים את נתח הסלמון לחתיכות בגודל 2X3 ס"מ בעובי 1ס"מ (במקרה זה, ניתן לאכול לאחר כ 4 שעות)

לחילופין, ניתן להשרות את הדג בנתחים גדולים כאשר פורסים את המנות, ממש בסמוך להגשה (במקרה זה, ניתן לאכול אחרי יום או יומיים כשכל עומק הדג הופך לבהיר ואטום)

מעבירים לכלי איחסון ומציפים את הדג במשרה עם עשבי התיבול, סוגרים את הקופסא במכסה הרמטי ומשאירים בקירור. הופכים ומנענעים את הכלי מידי פעם, כך שהמשרה יגיע לכל חלקי הדג.

*אפשר לאכול עד כשבוע אחרי ההכנה.