עינוגי תמרים ואגוזים בטעם אקזוטי

תמרים יבשים, הם בעלי אינדקס גליקמי גבוהה מאוד, לעומת זאת האגוזים הם בעלי אינקס גליקמי נמוך מאוד, כך שהשילוב ביניהם מאזן את העומס הגליקמי.

קרא עוד
עינוגי שומשום

מתכון לחובבי החלבה.

קרא עוד
סירות תמרים בשבבי קקאו נא

קקאו נא מכיל נוגדי חמצון עוצמתיים במיוחד. השילוב של שבבי הקקאו עם המתיקות של התמרים נותן מענה מושלם לצורך בשוקולד.

קרא עוד
אגסים אפויים במרסלה וקינמון

בקינמון יש מתיקות טבעית ויחד עם זאת הוא מוריד את העומס הגליקמי ומשפר את תפקוד האינסולין בהכנסת סוכר לתאים.

קרא עוד
מעדן בננות קפואות

מתכון שאין פשוט ממנו וכמה שהוא פשוט ככה הוא טעים.

קרא עוד
גרנולה ביתית

מעולה לארוחת בוקר או ערב עם יוגורט עיזים או משקה חלב צמחי או פשוט ככה בלי כלום, כנשנוש טעים במיוחד בין הארוחות. זהירות ממכר!

קרא עוד
בראוניס שוקולד שעועית

מתאים מאוד כחטיף אנרגיה לפני או אחרי פעילות גופנית מאומצת ועובד מצויין גם כעוגת יומולדת מהודרת.

קרא עוד
מוס שוקולד אבוקדו

איך לא חשבו על זה קודם? שילוב מהמם בין אבוקדו, תמרים וקקאו הופך למעדן שוקולד נפלא!

קרא עוד