מעדן בננות קפואות



מרכיבים למנה:

בננה קפואה 

* מחשבים את מספר הבננות לפי מספר הסועדים

כפית סילאן 

כפית שברי אגוזים

כפית שבבי קקאו נא

כפית שבבי קוקוס


אופן ההכנה:

מקלפים בננות בשלות (אבל לא בשלות מידי) ומקפיאים בקופסא הרמטית בגודל מתאים.

ממש לפני ההגשה, שולפים מהפריזר פורסים ומניחים על גבי צלחת הגשה מתאימה.

מזליפים את הסילאן ומפזרים את שברי האגוזים, ששבי הקקאו והקוקוס ומגישים.


כדאי לדעת:

כאשר הבננה קופאת הפמימות, שבתוכה הופכות להיות "עמילן עמיד", זהו סיב תזונתי, בעל ערך קלורי מזערי ולכן בננה קפואה אינה משמינה.