קציצות ופשטידות


עדשים עשירות בחלבון ובברזל וביחד עם מנת דגן, הן בהחלט יכולות להחליף מנה חלבונית מן החי. מתכון שילדים, בדרך כלל, נוטים לאהוב.

קרא עוד

לא משנה איך תקראו לזה; פראסה, ליק, לוף, כרישה.... מה שבטוח, שמדובר במעדן!

קרא עוד

הבטטה היא שורש מאוד מזין. רצוי לאכול את הבטטה בקליפתה , שכן סביב הקליפה מצויים רוב הוויטמנים והמינרלים. *ניתן להמיר למתכון טבעוני. *ניתן להמיר למתכון ללא גלוטן.

קרא עוד

מתכון מושקע שמצריך סבלנות ותשומת לב לפרטים, אבל אחרי שמבינים את העיקרון זה ממש לא מסובך ויוצא מאוד חגיגי, יפה וטעים.

קרא עוד

פשטידה מרשימה למראה וממש קלה להכנה.

קרא עוד

פשטידה קלילה, אוורירית ומעודנת.

קרא עוד