פשטידת קישואים


רכיבים:

2 בצלים גדולים קצוצים

2 כפות שמן זית + 6 כפות מים

5 קישואים מגוררים בפומפייה גסה

(ניתן לשתמש בקישואים מכל הסוגים)

זר פטרוזיליה קצוצה

כוס קמח כוסמין

*אם מעוניינים במתצכון נטול גלוטן, ניתן להמיר לקמח טף.

3 ביצי חופש אורגניות

כפית אבקת אפיה אורגנית נטולת פוספטים

 1/2 כפית בהרט

כפית מלח דק

מעט פלפל שחור גרוס


אופן ההכנה: 

מעבירים את הבצלים הקצוצים למחבת, מוסיפים את התבלינים, 

מוסיפים כף שמן זית + 3 כפות מים מדליקים אש בגובה בינוני ומערבבים עד שהבצל הופך לשקוף.

מוסיפים עוד כף שמן זית ועוד 3 כפות מים ומוסיפים את הקישואים המגוררים למחבת. 

מבשלים ומערבבים, עד שרוב הנוזלים מתאדים.

משמנים ומקמחים תבנית בגודל מתאים מעבירים את התערובת לתבנית ומשטיחים אותה. 

מכניסים את התבנית לתנור שחומם ל 180למשך כ - 45 דקות או עד להזהבה.