פשטידת כרובית וברוקולי


רכיבים:

11/2 ק"ג פרחי כרובית וברוקולי 

2 בצלים לבנים

2 בצלים סגולים

3 ביצי חופש אורגנית

1/4 כוס שמן זית

3/4 כוס מים

11/2 כוסות קמח כוסמין מלא

* אם מעוניינים המתכון ללא גלוטן ניתן להמיר לקמח טף.

1/2 כפית בהרט 

1/2 כפית מלח דק

תוספת מלח גס ופלפל גרוס לפי הטעם


אופן ההכנה:

מפרידים פרחי הברוקלי / כרובית חותכים את הבצל לרצועות עבות ומעבירים הכל לקערת ערבוב גדולה.

בקערה קטנה מערבבים את הביצים, השמן המים והתבלינים ומוסיפים את הקמח בהדרגה.

מעבירים את התערכובת מהקערה הקטנה אל הקערה הגדולה ומערבבבים הכל ביחד. הכי טוב לעשות זאת עם הידים.

משמנים תבנית בגודל מתאים ומכניסים ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות לכ- 45 דקות או עד להשחמה.