מוס שוקולד אבוקדו



מרכיבים:

3 יחידות של אבוקדו בשל במידה בינונית

בלוק תמרים - 500 גר'

3 כפות אבקת קקאו איכותית

תוספת של מעט סילאן (ללא תוספת סוכר) במידת הצורך ולפי הטעם

אם מעוניינים בטעם שוקולד תפוז:

גרידה מקליפת תפוז אחד

מיץ מתפוז אחד

שבבי קקאו נא / שברי אגוזי מלך

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את האבוקדואים + בלוק התמרים ואבקת הקקאו.

טועמים ואם התערובת לא מספיק מתוקה לטעמכם, ניתן להוסיף מעט סילאן לפי הטעם.

אם מעוניינים בטעם שוקולד תפוז;

מוסיפים את גרידת התפוז והמיץ (לא חייבים)

הצעת הגשה:

ניתן להגיש כמוס שוקולד בטמפרטורת החדר או להקפיא ולהגיש כגלידת שוקולד עשירה.

מגישים מנות אישיות בצלוחיות קטנות ומפזרים שבבי קקאו נא / שברי אגוזי מלך מעל.


*יכול להתאים גם כקרם עשיר לציפוי עוגה.

* פיתרון מצויין למצב שבו כל האבוקדואים מבשילים ביחד. ניתן להכין כמות גדולה להקפיא ולשלוף בעת הצורך.