עינוגי תמרים ואגוזים בטעם אקזוטי


מרכיבים:

250 ג"ר מחית תמרים (חצי בלוק)

3 כוסות אגוזי מלך גרוסים

קליפת לימון מגורדת מחצי לימון

מיץ סחוט מחצי לימון

3 כפיות שורש ג'ינג'ר מגורד

1/2 כפית קינמון

1/2 כפית אבקת הל

 

אופן ההכנה:

 מערבבים ולשים לתוך בלוק התמרים 2 כוסות מהאגוזים הגרוסים, ביחד עם כל שאר המרכיבים, עד לקבלת מרקם בצקי אחיד.

יוצרים כדורים בגודל אחיד (אפשר להיעזר בכפית מידה) ומגלגלים אותם בשארית האגוזים הגרסים.