מצטערים, ההרשמה הסתיימה.

אין כמו ניחוח של לחם חם, שהופך את הבית למקום, שתמיד רוצים לחזור אליו. בסדנה זו לומדים אודות סוד הקסם, שבהכנת לחם איכותי, מקמחים מלאים, על בסיס מחמצת שאור טבעית, יחד עם ממרחים ומטבלים, שמשלימים את החוויה. הסדנה כוללת מפגש בודד, בן שלוש שעות.


  • תאריך: 24/06/2022 10:30
  • מיקום המטבח של ורד, גבעת אולגה, חדרה (מפה)
  • מידע נוסף: הפרטים המדוייקים יימסרו בעת ההרשמה

מחיר: 250

תיאור

לחם זהו מזון בסיסי, שרוב האנשים רגילים וניהנים לצרוך מידי יום. 

המטרה שלי בסדנה זו, היא לייצר לחם טעים ובריא, שניתן יהיה לשלב אותו בכיף בתפריט היומי בלי נקיפות מצפון.

מה בסדנא:               

- לומדים אודות מיני דגנים על הקמחים המופקים מהם.

- לומדים על חשיבות הסיבים התזונתיים, שבדגנים המלאים.

- דנים בסוגיית הגלוטן.

- לומדים מהי מחמצת שיאור טבעית, איך יוצרים אותה ואיך מטפלים בה.  

- אופים לחמים על בסיס מחצמת שיאור טבעית, מקמחים מלאים ותוספות.

- מכינים ממרחים ומטבלים טעימים ומגלים שיש המון אפשרויות, למה שאפשר למרוח על הלחם.

- נהנים מארוחת טעימות מפנקת.

 - בעיקר, מתענגים על חוויה, של בריאות וכיף, באווירה ביתית נעימה.

הסדנה כוללת מפגש בודד, בן כשלוש שעות

מחיר השתתפות בסדנא: 250 ש"ח

* ניתן להזמין סדנאות למועדים מועדפים, בתיאום מראש.

* פתיחת הסדנה מותנית בהרשמה של מינימום חמישה משתתפים.

* קבוצות מאורגנות, חברות ועסקים ייזכו בהנחה של 10% מהמחיר הנקוב.

לפרטים והרשמה: >>> יצירת קשר עם ורד >>>