לחם חם


מצטערים, ההרשמה הסתיימה.

אין כמו ניחוח של לחם חם, שהופך את הבית למקום, שתמיד רוצים לחזור אליו. בסדנא זו לומדים אודות סוד הקסם, שבהכנת לחם איכותי, מקמחים מלאים, על בסיס מחמצת שאור טבעית, יחד עם ממרחים ומטבלים, שמשלימים את החוויה. הסדנא כוללת מפגש בודד, בן שלוש וחצי שעות.


  • תאריך: 07/02/2020 11:00
  • מקום: המטבח של ורד, גבעת אולגה, חדרה (מפה)
  • מידע נוסף: הפרטים המדוייקים יימסרו בעת ההרשמה

מחיר: 250

תיאור

לחם זהו מזון בסיסי, שרוב האנשים רגילים וניהנים לצרוך מידי יום. כאשר אוכלים, על בסיס קבוע, לחם מקמח חיטה מעובד, בשילוב של שמרים תעשייתים, יכולים להיווצר נזקים מצטברים כגון; עלייה ברמות הסוכר והשומנים בדם, עודף משקל, יתר לחץ דם, טרשת עורקים ועוד... 

המטרה שלי בסדנא זו, היא לייצר לחם טעים ובריא, שניתן יהיה לשלב אותו בכיף בתפריט היומי.

מה בסדנא:               

- לומדים אדות החיטה ומיני דגנים אחרים ועל הקמחים המופקים מהם.

- לומדים על חשיבות הסיבים התזונתיים, שבדגנים המלאים.

- דנים בסוגיית הגלוטן ומה הוא יכול לעולל, באיזה דגנים הוא נמצא ואיננו.

- לומדים מהי מחמצת שיאור טבעית, איך מגדלים אותה ואיך מטפלים בה.  

- אופים לחמים על בסיס מחצמת שיאור טבעית, מקמחים מלאים ותוספות.

- מכינים ממרחים ומטבלים טעימים ומגלים שיש המון אפשרויות, למה שאפשר למרוח על הלחם.

 - נהנים מארוחת טעימות, לצד יין משובח.

 - ובעיקר, מתענגים על חוויה, של בריאות וכיף, באווירה ביתית מפנקת.

הסדנא כוללת מפגש בודד, בן כשלוש וחצי שעות

מחיר השתתפות בסדנא: 250 ש"ח

* ניתן להזמין סדנאות למועדים מועדפים, בתיאום מראש.

* פתיחת הסדנה מותנית בהרשמה של מינימום חמישה משתתפים.

* קבוצות מאורגנות, חברות ועסקים ייזכו בהנחה של 10% מהמחיר הנקוב.

* מטופלים של ורד ייזכו בהנחה של 20% מהמחיר הנקוב.

לפרטים והרשמה: >>> יצירת קשר עם ורד >>>