מצטערים, ההרשמה הסתיימה.

בסדנה זו מתוודעים אל נפלאות המטבח האסיאתי. מכירים ולומדים לעבוד עם חומרי גלם אופייניים כגון; אצות ואטריות מסוגים שונים, פטריות מיובשות, טופו, מיסו, ווסאבי ורטבים בניחוח אסיאתי, מתנסים בשיטות בישול ייחודיות ובעיקר ניהנים מחוויה של בישול בכיף. הסדנה כוללת מפגש בודד, בן שלוש וחצי שעות.


  • תאריך: 06/12/2019 10:00
  • מיקום המטבח של ורד, גבעת אולגה, חדרה (מפה)
  • מידע נוסף: פרטים מדוייקים יועברו בעת ההרשמה

מחיר: 250

תיאור

מה בסדנה:

- מגלגלים סושי על בסיס של אורז מלא.

- מכינים מרק מיסו (הוורסיה הבריאה למרק נמס בכוס)

- מכינים סלטים ברטבים אסיאתיים.

- מכינים קינוח משעועית שחורה.

- נהנים מארוחה אסיאתית קלילה וטעימה להפליא.

הסדנה כוללת מפגש בודד, בן שלוש וחצי שעות

מחיר להשתתפות בסדנה: 250 ש"ח

* ניתן לקבוע מועדים נוספים בתיאום עם ורד.

* הסדנא תתקיים בהרשמה של מינימום 5 משתתפים.

* קבוצות מאורגנות, חברות וארגונים יזוכו בהנחה של 10% מהמחיר הנקוב.

* מטופלים של ורד יזכו להנחה של 20% מהמחיר הנקוב.