סלט שורשים

מרכיבים:

6 גזרים גדולים

2 סלקים בינוניים

* ניתן להוסיף שורשים נוספים כגון; קולורבי / לפת / צנון...
חופן עלי נענע

מרכיבי הרוטב:

5 שיני שום כתושות

2 כפות שמן זית

מיץ סחוט מלימון אחד

מלח לפי הטעם

אופן הכנה
:

מגוררים את הגזר וסלק בפומפיה ידנית / מעבד מזון / ומעבירים לקערת הגשה.

מפרידים את עלי הנענע מהגבעולים וחותכים לרצועות דקיקות.

מכינים את הרוטב בכלי נפרד / צנצנת.  מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב.

  יוצקים את הרוטב, ממש לפני ההגשה ומערבבים היטב. 

מתקנים טעמים במידת הצורך.