רוטב פטריות בחלב קוקוס

רכיבים:

סלסילת פטריות מאכל; שמפניון / פורוטובלו / יער...

2 בצלים 

כפית שמן קוקוס 

קופסת חלב קוקוס 250 מ"ל ללא חומרי שימור (מומלץ מסוג - AROY-D 70%)

מעט מלח הימלאיה גס 

מעט פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

מסירים את רגלי הפטריות ופורסים לפרוסות דקות

פורסים את הבצלים לפרוסות דקות

מוסיפים את פרוסות הבצל למחתב גדולה ועמוקה.

מוסיפים כפית שמן קוקוס + מעט מלח ופלפל לפי הטעם.

מדליקים את האש ומערבבים עד שהבצל נהיה שקוף ואז מוסיפים את הפטריות ומערבבים עד שהפטריות משחימות מעט.

מוסיפים את חלב הקוקוס ומערבבים היטב.

מורדים את עוצמת האש ומכסים את המחבת.

מבשלים עוד כ 10 דקות על אש קטנה, בכדי שהארומה של הפטריות תשתלב עם חלב הקוקוס.

יכול להוות רוטב מעולה לפסטה או לאורז.